fredag den 6. september 2013

Veganske brunkager

I dag har vi endnu en klassiker på programmet - den gode gamle brunkage. God fornøjelse!

125 g plantemargarine
100 g sirup (gerne mørk)
250 g hvedemel
100 g rørsukker
1/2 tsk - kardemomme, ingefær, nellike
1 tsk natron
2 tsk kanel
Smuttede hakkede mandler

Margarine, sirup og sukker bringes i kog i en gryde. Gryden tages af varmen og sættes til køl i ca. 15 minutter. Bland de øvrige ingredienser i og ælt dejen, så den bliver ensartet. Tril dejen til to pølser med ca. 5 cm i diameteren. Læg pølserne på køl i min. 5 timer. 

Tag pølserne ud og skær dem i tynde skiver. Placer skiverne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 200 grader i 6-7 minutter. Pas på de ikke bliver mørke!

Spises mens de er lune - så smager de bedst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar