fredag den 6. september 2013

Veganske "havregrynskugler"

Jeg elsker havregrynskugler og spiser gerne ALT for mange af dem hver jul. Her er en vegansk variation, som smager EKSTREMT godt, hvis jeg selv skal sige det.

Du skal bruge:
- 20-25 dadler (uden sten)
- 150 g fint blendede mandler
- 2 tsk. vanilje
- 3 spsk kakaopulver
- 2-3 spsk vand
- kokosmel

Blend nødder, dadler, kakaopulver, vanilje og vand til en ensartet masse. Stil dejen på køl en times tid. Tril dejen i passende kugler og tril dem til sidst i kokosmel (eller kakaopulver) og voila! Så er der de lækreste wannabe havregrynskugler. Opbevar dem på køl i lufttæt beholder.

Du kan eventuelt variere med forskellige ting, såsom pebermynte eller rom essens, andre nødder end kun mandler, lakridspulver, kaffe og kanel.

Enjoy!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar