Veganske jødekager
Lækre veganske jødekager - en god gammel klassiker, nu i vegansk version, så bliver det ikke bedre. Man kan med fordel tilsætte ingefær og eventuelt lidt kardemomme i disse også, hvis man er vovet (hint: de smager smadder godt!).
250 g. mel
125 g rørsukker
1 tsk hjortetaksalt
200 g plantemargarine
1 1/2 spsk majsstivelse blandet op med 3 spsk vand.
Pynt:
Stødt kanel
Rørsukker
evt. hakkede mandler
Rør ingredienserne godt sammen med håndmixer. Ælt dejen godt sammen. Rul dejen ud i pølser og skær den i skiver.
Læg disse på en bageplade og sæt dem på køl i ca. 2 timer.
Dup dem med lidt vand og drys kanel, sukker og evt. hakkede mandler på.
Bag dem i ovnen i 5-6 minutter ved 200 grader. Tjek til dem ofte - de er færdige når de er gyldne. Lad dem køle af inden de serveres, så de bliver sprøde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar